• Tel: +355 68 206 2811 / +355 68 2025 709
  • Email: info@mermeretoto.com
  • Hapur: 08:00-16:00

Punime Mermeri, Graniti & Kuarci

Pervoje 23 vjecare

MIRESEVINI !

Miresevini

Korrektesa dhe profesionalizmi jane vlerat thelbesore te kompanise sone me te cilave u sherbejme per vite me rradhe klienteve tane.

Read More

Mermere

Si zgjedhja e pare e skulptoreve dhe arkitekteve Grek e Romak, mermeri bere nje simbol kultutor i shijeve te rafinuara. 

Read More