• Tel: +355 68 206 2811 / +355 68 2025 709
  • Email: info@mermeretoto.com
  • Hapur: 08:00-16:00

SERVICES

Miresevini

Korrektesa dhe profesionalizmi jane vlerat thelbesore te kompanise sone me te cilave u sherbejme per vite me rradhe klienteve tane.

Mermere & Granite TOTO
Read More

Mermere

Si zgjedhja e pare e skulptoreve dhe arkitekteve Grek e Romak, mermeri bere nje simbol kultutor i shijeve te rafinuara. 

Mermere & Granite TOTO
Read More

Granite

Ngjyrat e shumta se bashku me teknikat moderne te prerjes, apo trajtimit siperfaqesor lejojne mundesi dizenjimi te pafundme.

Mermere & Granite TOTO
Read More

Kuarce

Ajo qe natyra arrin te beje ne miliona vjet me mermerin e granitin, imitohet nepermjet presave te fuqishme me kuarcin.

Mermere & Granite TOTO
Read More