• Tel: +355 68 206 2811 / +355 68 2025 709
  • Email: info@mermeretoto.com
  • Hapur: 08:00-16:00

Granite

Graniti ashtu si edhe mermeri eshte nje gur natyral i perbere nga minerale te ndryshme duke perfshire edhe kuarcin. Granitet vijne ne ngjyra te ndryshme dhe cdo gur eshte unik.

Ngjyrat e shumta se bashku me teknikat moderne te prerjes, apo trajtimit siperfaqesor lejojne mundesi dizenjimi te pafundme. Personaliteti i tij, fortesia, dhe jetegjatesia e jashtezakonshme e bejne kete material te shkelqyer per zgjidhje arkitektonike.

Zgjidhje e mire teknike dhe estetike: Llojet e ndryshme te perpunimit te siperfaqes lejojne rezultate estetike te shumllojshme. Keto japin mundesine e perdorimit edhe pertej qellimeve tradicionale te perdorimit te ketij lloj guri.

Efikasitet te larte persa i perket shpenzimeve: Megjithese kostot fillestare mund ti kete pak me te larta, graniti e kompenson me kostot minimale te mirembajtjes se tij. Fortesia e tij dhe natyra e pandryshueshme sjellin kursime te medha afatgjata.