• Tel: +355 68 206 2811 / +355 68 2025 709
  • Email: info@mermeretoto.com
  • Hapur: 08:00-16:00

Miresevini

Me qëndër në Fushë-Krujë, firma “ TOTO Sh.p.k.” Mermere & Granite u themelua ne vitin 1994, sot një fabrikë bashkëkohore në përpunimin e gurëve, mermerve dhe graniteve.

TOTO Mermere & Granite ju ofron mermer dhe granite nga vendi dhe mbarë bota. Teknologjia e perdorur në përpunim është e viteve të fundit, e cila ofron mundësinë e realizimit të ideve, fantazisë dhe projekteve tuaja personale dhe profesionale.